Navigera bland utrymmen

Utrymmen är områden i hubben där appar, skript och annat innehåll lagras. Det är här du hanterar innehåll, medlemmar, datakällor och aviseringar för utrymmen.

Delade och hanterade utrymmen är uppdelade i följande delavsnitt:

• Mer information
  • Meddelandeinställningar
  • Medlemmar
  • Datakällor
  • Redigera utrymme

Du kan nå dessa delavsnitt genom att välja Detaljer om utrymme i ett delat eller hanterat utrymme.

I ett personligt utrymme kan du bara välja Datakällor. Välj användarprofilmenyn om du vill hantera andra inställningar för personliga utrymmen.

När du gör ändringar i en användares behörigheter för appar eller skript återspeglas inte de här ändringarna omedelbart i aktivt öppnade appar och skript. För att säkerställa att ändringarna av användarbehörigheterna uppdateras måste användaren stänga alla webbläsarflikar som tillhör den berörda appen eller det berörda skriptet och vänta minst två minuter (appsessionens Time To Live), och sedan öppna appen igen. Det här gäller för app- och skriptbehörigheter i personliga, delade och hanterade utrymmen. Ändringar av behörigheter för appar som just har öppnats återspeglas direkt.

Detaljer

Du kan visa information om utrymmet i Detaljer, inklusive beskrivning, utrymmets ägare och vem som har skapat det.

Avsnittet Detaljer

Avsnittet Detaljer i ett delat utrymme

Meddelanden

I Meddelanden kan du hantera dina prenumerationer på innehåll i utrymmet. Du kan börja prenumerera på eller avbryta prenumerationen på händelser eller åtgärder i ett utrymme genom att välja händelsen eller åtgärden under meddelandetypen.

Hantera utrymmesmeddelanden

Medlemmar

Utrymmesägare och användare med rollen Kan hantera kan visa alla medlemmar i ett utrymme i Medlemmar. De kan göra följande:

• Lägg till medlemmar
  • Ändra medlemsbehörigheter
  • Ta bort medlemmar

Hantera behörigheter i delade utrymmen

Hantera behörigheter i hanterade utrymmen

Avsnittet Medlemmar i ett delat utrymme.

Data

Du kan visa alla datafiler och kopplingar som lagts till i utrymmet i Data. Om du har rätt behörighet kan du även lägga till datafiler och datakopplingar i utrymmet.

Lägga till och hantera dina analysdata

Anteckning om information

Användare med behörigheten Kan visa kan inte visa datakällorna i ett utrymme.

Avsnittet Data i ett delat utrymme.

Avsnittet Data i ett delat utrymme.