Problemen oplossen - Met anderen samenwerken in de Qlik Cloud Analyse-hub

In deze sectie worden problemen beschreven die kunnen optreden bij het werken met anderen in de Qlik Cloud Analyse-hub.

Ik kan niet veranderen met wie ik mijn app deel

Ik deelde eerst een app met andere gebruikers vanuit mijn persoonlijke ruimte met behulp van de optie Delen. Toen wilde ik veranderen wie er toegang heeft tot deze app, maar nu kan ik de optie Delen niet meer vinden.

Mogelijke oorzaak

De optie Delen voor het delen van apps vanuit een persoonlijke ruimte is niet meer beschikbaar vanafde maart 2020-versie van Qlik Sense Enterprise SaaS. Apps worden nu alleen nog vanuit gedeelde ruimten gedeeld.

Als de optie Delen niet uitgeschakeld is wanneer de optie Delen wordt verwijderd, kunt u niet meer veranderen met wie u de app deelt.

Voorgestelde actie

Dupliceer de app en verwijder vervolgens de originele app. Dupliceren van een app betekent niet dat u de toegang die u aan andere gebruikers hebt gegeven, dupliceert.

1. Ga naar uw persoonlijke ruimte.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de gedeelde app en selecteer Dupliceren.

Een duplicaat van de app wordt gemaakt.

3. Verwijder de gedeelde app.