App-overzicht

Werkbladen, bladwijzers en presentaties beheren vanuit het app-overzicht.

Klik op een app om het app-overzicht te openen.

App-overzicht

App-overzicht.

App-naam en informatie over gegevens laden wordt weergegeven in het detailgebied van de app.

Openbare inhoud wordt getoond onder Openbaar. Privé-inhoud wordt getoond onder Van mij. Bij apps in beheerde ruimten wordt inhoud die door andere gebruikers is toegevoegd nadat de app is gepubliceerd, weergegeven onder Community.

U kunt het volgende doen:

• Klik op App-objecten Werkbladen, Bladwijzer Bladwijzers of Presentatiemodus Presentaties om deze elementen weer te geven in het app-overzicht.

• Klik op een werkblad, presentatie of bladwijzer om deze te openen

• Maak nieuwe werkbladen of presentaties en bekijk bladwijzers. U moet bladwijzers maken in de werkbladweergave.

• Klik op de titel van een werkblad of een presentatie om details te bekijken.

• Werkbladen dupliceren of volgorde aanpassen.

• Openbare werkbladen openbaar of privé maken.

• Klik op Bewerken Bewerken om de naam van de app te wijzigen of de mediabibliotheek te openen . Voeg een miniatuur aan de app toe vanuit de mediabibliotheek.

• Klik op Instellingen Instellingen om de instellingen van een app te wijzigen . U kunt bijvoorbeeld InzichtenadviseurZoeken en Analysetypen van Insight Advisor in- of uitschakelen, het uiterlijk van de app wijzigen en de stijl van het werkblad wijzigen. U kunt de werkbalk en kop in werkbladen verbergen.

TipU kunt het detailgebied van de app openen of sluiten door op de app-naam in de navigatiebalk te klikken.