App-overzicht

Werkbladen, bladwijzers en presentaties beheren vanuit het app-overzicht.

Klik op een app om het app-overzicht te openen.

App-overzicht

App-overzicht.

App-naam en informatie over gegevens laden wordt weergegeven in het detailgebied van de app.

Openbare inhoud wordt getoond onder Openbare werkbladen, Openbare bladwijzers en Openbare presentaties.

Privé-inhoud wordt weergegeven onder Mijn werkbladen, Mijn bladwijzers, Mijn presentaties.

Bij apps in beheerde ruimten wordt inhoud die door andere gebruikers is toegevoegd nadat de app is gepubliceerd, weergegeven onder Community-werkbladen/Community-bladwijzers/Community-presentaties.

U kunt het volgende doen:

• Klik op App-objectenWerkbladen, BladwijzerBladwijzers of PresentatiemodusPresentaties om deze elementen weer te geven in het app-overzicht.

• Klik op een werkblad, presentatie of bladwijzer om deze te openen

• Maak nieuwe werkbladen of presentaties en bekijk bladwijzers. U moet bladwijzers maken in de werkbladweergave.

• Klik op de titel van een werkblad of een presentatie om details te bekijken.

• Werkbladen dupliceren of volgorde aanpassen.

• Openbare werkbladen openbaar of privé maken.

• Klik op BewerkenBewerken om de naam van de app te wijzigen of de mediabibliotheek te openen. Voeg een miniatuur aan de app toe vanuit de mediabibliotheek.

• Klik op InstellingenInstellingen om de instellingen van een app te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld InzichtenadviseurZoeken en Analysetypen van Insight Advisor in- of uitschakelen, het uiterlijk van de app wijzigen en de stijl van het werkblad wijzigen. U kunt de werkbalk en kop in werkbladen verbergen.

TipU kunt het detailgebied van de app openen of sluiten door op de app-naam in de navigatiebalk te klikken.