Zelfstudie - Een analyse-app bouwen

In deze zelfstudie bouwt u een Qlik Sense-app in Qlik Cloud Analyse. U voegt gegevens toe, maakt diagrammen en bouwt een verhalende presentatie.

Wat u gaat leren

Na deze zelfstudie weet u welke stappen bij het bouwen van een app komen kijken, met inbegrip van het maken van visualisaties met Inzichtenadviseur. Bovendien leert u de basisprincipes van het ontwerpen van apps kennen.

Wie moet deze zelfstudie volgen

Gebruikers die vertrouwd zijn met de basisprincipes van Qlik Cloud Analyse. U weet hoe u selecties kunt maken en hoe u de resultaten moet interpreteren.

Wat u eerst moet doen

U hebt het volgende nodig:

• Toegang tot Qlik Cloud Analyse.

• Gebruiker met Professional- of Full User-recht. Neem contact op met uw tenantbeheerder als u wilt weten wat uw gebruikerstype is. Ga voor meer informatie naar Gebruikersrechten toewijzen.

• De gegevensbestanden van de zelfstudie. Download dit pakket en pak het uit:

Tutorial - Building an app files

Lessen van deze zelfstudie

De onderwerpen in deze zelfstudie zijn bedoeld om achtereenvolgens door te nemen. U kunt echter op elk gewenst moment stoppen om de zelfstudie later weer te hervatten.

Meer informatie en bronnen