Inkrementellt filter-processor

Filtrerar data inkrementellt så att endast de senaste uppdateringarna eller tilläggen laddas med hjälp av ändringsdetektering.

Med Inkrementellt filter-processorn kan du filtrera dina kolumner efter dataförändringar med antingen metoden för hög vattenstämpel eller en tidsbaserad metod i ett transformationsflöde.

Anteckning om informationDenna processor är bara tillgänglig om du har valt Materialiserad och Inkrementell laddning när du skapade ditt transformationsflöde.

Filteregenskaper

Egenskaper att filtrera efter dataändringar inkrementellt.

Konfiguration
Egenskap Konfiguration

Identifiering av förändring

I listan väljer du den metod för identifiering av förändring som du vill använda för att filtrera efter dataändringar.

Mer information finns i .

Hög vattenstämpel

Om du väljer den här metoden för identifiering av förändring väljer du Indatakolumnen och den kolumn som ska jämföras med, Målvattenstämpelkolumnen.

Tidsbaserad

Om du väljer den här metoden för identifiering av förändring väljer du Indatakolumnen och en specifik tidsmarkör i Senaste för att identifiera förändringar sedan den valda tidpunkten.

För att byta namn på processorn klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över standardnamnet på processorn.

För att redigera beskrivningen klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över Beskrivning.