Aggregate- (aggregerings-) processor

Aggregerar det inkommande schemat baserat på en eller flera kolumner och utför uppsättningar med åtgärder.

Aggregate-processorn grupperar indataflödet efter aggregeringsuppsättningar vars värden kan användas för beräkningar i ett transformationsflöde.

Egenskaper för Aggregate

Egenskaper som behöver konfigureras för att aggregera dina poster

Konfiguration
Kategorinamn Egenskapsnamn Konfiguration

Group by (gruppera efter)

Kolumnsökväg

I listan väljer du den kolumn som du vill använda för dina aggregeringsuppsättningar.

Operationer

Kolumnsökväg

Välj den kolumn som du vill utföra en beräkningsoperation på.

Operationer

Åtgärd

Välj den operation som du vill tillämpa på din aggregeringsuppsättning: Average, Count, List, Maximum, Minimum, Sum.

Operationer

Kolumnnamn för utdata (valfritt)

Ange ett namn för den genererade kolumnen med utdata. Om den lämnas tom kommer det genererade standardkolumnnamnet att innehålla namnet på den valda kolumnen med namnet på den valda operationen.

Det förväntade formatet är som följer:

• måste börja med tecknen [A-Za-z_].
  • kan bara innehålla tecknen [A-Za-z0-9].

Exempel: ASDasd123_4564

För att byta namn på processorn klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över standardnamnet på processorn.

För att redigera beskrivningen klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över Beskrivning.