Fork- (gaffel-) processor

Kopierar det inkommande schemat till två identiska utdatagrenar.

Fork-processorn används i ett omvandlingsflöde för att replikera indataflödet och matar ut två identiska flöden. Utdataflödena kan bearbetas på andra sätt efter dina behov. Inga egenskaper behöver konfigureras.

För att byta namn på processorn klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över standardnamnet på processorn.

För att redigera beskrivningen klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över Beskrivning.