Välj kolumnprocessor

Väljer (med eller utan distinkt), byter namn på och organiserar om dina indatakolumner.

Välj kolumnprocessorn redigerar dina indatakolumner genom att du har möjlighet att välja dem med eller utan distinkt, byta namn på dem och flytta dem i schemat efter dina behov.

Välja kolumnegenskaper

Egenskaper som konfigureras för att välja och strukturera om dina data. Du kan lägga till upp till 10 urvalsverktyg i processorkonfigurationen.

Konfiguration
Egenskap Konfiguration

Distinkt

Aktivera det här alternativet så att bara olika (distinkta) värden returneras när du väljer kolumner. Om det här alternativet inaktiveras kommer alla kopierade värden att bevaras i utdata.

Välj alla

Markera den här kryssrutan för att välja alla kolumner på en gång. Det är särskilt användbart om du har ett stort antal kolumner att redigera.

Flytta kolumn-ikon

Håll kvar den här ikonen för att flytta din kolumn upp och ner i det befintliga schemat. Kolumnerna kommer att organiseras om när du sparar dina ändringar.

Välj den här ikonen som visas när du hovrar över kolumnnamnet för att byta namn på din kolumn.

För att byta namn på processorn klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över standardnamnet på processorn.

För att redigera beskrivningen klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över Beskrivning.