Incremental filter-processor

Filtert gegevens incrementeel om alleen recente updates of wijzigingen te laden met behulp van wijzigingsdetectie.

Met de Incremental filter-processor kunt u uw kolommen filteren op gegevenswijzigingen met behulp van de bovengrensmethode of een tijdsgebaseerde methode in een transformatiestroom.

InformatieDeze processor is alleen beschikbaar als u Gematerialiseerd en Incrementele lading hebt geselecteerd tijdens het maken van uw transformatiestroom.

Eigenschappen van filter

Eigenschappen om incrementeel te filteren op gegevenswijzigingen.

Configuratie
Eigenschap Configuratie

Wijzigingsdetectie

Selecteer in de lijst de wijzigingsdetectiemethode die u wilt gebruiken om te filteren op gegevenswijzigingen.

Ga voor meer informatie naar Detectie van wijziging.

Bovengrens

Als u deze wijzigingsdetectiemethode kiest, selecteer dan de Invoerkolom en de kolom waarmee moet worden vergeleken, de Bovengrens-doelkolom.

Tijdsgebaseerd

Als u deze wijzigingsdetectiemodus kiest, selecteer dan de invoerkolom en een specifieke tijdstempel in Laatste om wijzigingen van deze kolom te detecteren die sinds de geselecteerde tijd zijn aangebracht.

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.