Koppla till datakällor

Med Qlik Cloud Data Integration kan du ansluta till många datakällor för att introducera data till en molnplattform eller replikera data. Datakällor inkluderar SaaS-program, databaser, molndatalager och SAP. Du ansluter till en datakälla med en datakoppling.

• Med databaser och SAP kan du använda CDC-teknik (Change Data Capture) eller fullständiga inläsningar för att hålla mellanlagrade data aktuella.

• Med SaaS-program kan du använda stegvisa inläsningar eller fullständiga inläsningar för att hålla mellanlagrade data aktuella.

Koppla till SaaS-program

Ansluta till många SaaS-program som Salesforce, Workday och Google Analytics.

Du kan använda stegvisa inläsningar baserade på datafält eller fullständiga inläsningar för att hålla data aktuella.

Ansluta till databaser

Ansluta till databaser som MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL och SAP.

Du kan använda CDC-teknik (Change Data Capture) eller fullständiga inläsningar för att hålla data aktuella.