Ta bort kolumnprocessor

Tar bort en eller flera kolumner från en datauppsättning.

Med Remove columns-processorn kan du ta bort oönskade kolumner från dina indataposter i ett transformationsflöde.

Ta bort kolumnegenskaper

Egenskaper som ska konfigureras för att ta bort kolumner.

Konfiguration
Egenskap Konfiguration

Kolumner som ska tas bort

Väljer eller ange sökväg till de indatakolumner du vill ta bort. Du kan lägga till flera kolumner att ta bort.

För att byta namn på processorn klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över standardnamnet på processorn.

För att redigera beskrivningen klickar du på RedigeraRedigera-ikonen som visas när du hovrar över Beskrivning.