Samutveckla affärslogik i delade utrymmen

Du kan samutveckla logiska modeller för appar och vokabulär tillsammans med andra medlemmar i ett delat utrymme.

Som standard kan bara appägaren utveckla den logiska modellen och vokabulären i sin app. Användarrollen Kan redigera data i appar tillåter dock andra användare i det delade utrymmet att utveckla inläsningsskript för appar och affärslogik i appar som de inte äger

Som en bästa praxis bör du samordna med ditt samutvecklingsteam för att undvika att arbeta med samma avsnitt samtidigt, exempelvis Fält och grupper eller Anpassad analys. När ändringar från två eller flera användare är i konflikt har den senaste ändringen företräde framför annat arbete.

Dessutom kan ändringar av Fält och grupper påverka användare som arbetar i andra delar i den logiska modellen. Om ett enskilt fält ändras i Fält och grupper påverkar det bara andra användare i Fält och grupper. Om flera fält ändras i en åtgärd i Fält och grupper kommer det att påverka alla delar i den logiska modellen.