Mede-ontwikkeling van bedrijfslogica in gedeelde ruimten

U kunt nu logische modellen voor app en woordenlijsten ontwikkelen samen met leden van een gedeelde ruimte.

Standaard kan alleen de app-eigenaar het logische model en woordenlijsten in de app ontwikkelen. Met de gebruikersrol Kan gegevens bewerken in apps kunnen andere gebruikers in de gedeelde ruimte echter ook load-scripts van apps en bedrijfslogica ontwikkelen in apps die niet van hen zijn

Het is een best practice om met uw mede-ontwikkelingsteam te overleggen om te voorkomen dat jullie tegelijkertijd aan dezelfde secties werken, zoals Velden en groepen of Aangepaste analyse. Wanneer wijzigingen van twee of meer gebruikers in conflict zijn, heeft de meest recente wijziging voorrang over ander werk.

Bovendien kunnen wijzigingen aan Velden en groepen invloed hebben op gebruikers die in andere secties van het logische model werken. Als één veld wordt gewijzigd in Velden en groepen, heeft dit alleen invloed op andere gebruikers in Velden en groepen. Als meerdere velden worden gewijzigd in één actie in Velden en groepen, heeft dit invloed op alle secties van het logische model.