Arbeta med modelloptimering

Du kan konfigurera dina modeller för att tränas med eller utan tillgängliga optimeringsfunktioner.

Intelligent modelloptimering

Som standard använder AutoML intelligent modelloptimering för att automatiskt identifiera och utesluta funktioner som kan påverka modellprestanda negativt: Du kan stänga av denna funktion för varje experimentversion om du behöver mer kontroll över träningsprocessen.

Se Intelligent modelloptimering för mer information.

Optimering av hyperparameter

Finjustera dina modeller med avancerade maskininlärningsfunktioner.

Mer information finns i Optimering av hyperparameter.

Skapa tidskänsliga modeller

Aktivera tidskänslig träning om dina träningsdata beror på specifik information om datum och tid.

Mer information finns i Skapa tidskänsliga modeller.