Ta bort en originalvisualisering

Du kan ta bort visualiseringar från originalobjekten.

Gör följande:

1. Klicka på Redigera Redigera ark i verktygsfältet i arkvyn.

Resurspanelen öppnas på vänster sida.

2. Klicka på Avancerade alternativ.

3. Klicka på Länkat objekt för att visa originalobjekten.
  4. Klicka på visualiseringen som du vill ta bort.

Förhandsgranskningen öppnas.

5. Klicka på Delete nederst i förhandsgranskningen.

En dialog informerar om att när den här visualiseringen används på ark kommer det att finnas ogiltiga instanser av den.

6. Klicka på OK.

Visualiseringen tas bort från originalelementet. På alla ark där visualiseringen användes ser du ogiltiga visualiseringar. Du måste nu ersätta den ogiltiga visualiseringen med andra objekt eller ta bort instanserna.

Anteckning om tipsDu kan även ta bort visualiseringar från förhandsgranskningen som visas när du klickar på visualiseringen bland originalelementen.

Ersätta en ogiltig visualisering på ett ark

Ogiltiga visualiseringar visas för att du ska veta att det fanns en visualisering på den här platsen på arket. Den ogiltiga visualiseringen fyller ingen annan funktion.

Gör följande:

1. Klicka på Redigera Redigera ark i verktygsfältet i arkvyn.

Resurspanelen öppnas på vänster sida. Klicka på Länkat objekt för att visa originalobjekten.

2. Dra en visualisering från originalelementen till platsen där den ogiltiga visualiseringen ligger på arket.

Den ogiltiga visualiseringen ersätts.

Ta bort en ogiltig visualisering

1. Klicka på Redigera Redigera ark i verktygsfältet i arkvyn.

2. Högerklicka på den ogiltiga visualiseringen och välj Ta bort i snabbmenyn.

Den ogiltiga visualiseringen tas bort.