Konvertera en visualisering till en annan slags visualisering.

Du kan växla mellan olika visualiseringstyper genom att dra ett diagram från resurspanelen på vänster sida till visualiseringen som du vill konvertera.

Alla egenskaper som den ursprungliga visualiseringen har flyttas med till den nya typen. I den nya visualiseringen används de dimensioner, mått och inställningar som är tillämpliga för den aktuella visualiseringstypen. Om en visualisering kräver ytterligare en primär dimension eller ett primärt mått, används som standard den första listade alternativa dimensionen eller det första listade alternativa måttet. Om inga alternativa dimensioner eller mått finns och det krävs en sådan/ett sådant för den nya visualiseringen kommer du att ombes att lägga till det.

Alla egenskaper från den ursprungliga visualiseringen sparas, även om de inte är tillgängliga eller synliga i den nya visualiseringen. Detta innebär att egenskaperna kan bli tillgängliga igen om du bestämmer dig för att konvertera till ännu en annan visualiseringstyp där egenskaperna används.

• När du redigerar ett ark väljer du en visualisering och väljer sedan en ny diagramtyp under Visualisering.

Den nya visualiseringen visas med data från den ursprungliga visualiseringen.

Anteckning om informationNär du konverterar till en ny visualiseringstyp kanske en del av inställningarna från den ursprungliga visualiseringen inte är optimala för den nya visualiseringen, till exempel sorteringsordningen. Därför kanske du måste göra en del ändringar i egenskapspanelen, så att den nya visualiseringen visas som du vill.
Anteckning om information

Vi rekommenderar inte att konvertera en befintlig ShowHide Container eller Tabbed Container till en Container. Behållare som skapats genom att konvertera sådana objekt kan inte övervakas i hubben eller hämtas som en bild eller PDF.

Det rekommenderas att skapa en ny behållare. Mer information finns i Konvertera en visualisering till en annan slags visualisering..