Inhoud uit een Excel-rapportsjabloon verwijderen

U kunt een object uit de rapportsjabloon verwijderen en uit de lijst van beschikbare objecttypen die op het add-indeelvenster worden getoond.

1. Selecteer de cel waar het object is toegevoegd.

2. Klik onderaan op het add-invenster op Verwijderen.

Dit verwijdert de labels of de voorbeeldafbeelding en het object uit de bijbehorende objectlijst.

Als u in plaats daarvan Excel-functies gebruikt om een object te verwijderen, wordt het niet in het gegenereerde rapport ingevoegd. Maar het object wordt wel weergegeven in de lijst met toegevoegde objecten. Dat betekent dat u het object later gemakkelijk weer kunt toevoegen.

Tabelkolommen verwijderen

U kunt voor diagramgegevens die per kolom als een tabel zijn toegevoegd kolommen uit de sjabloon verwijderen. Ga naar de cellen van de kolom die u wilt verwijderen, markeer alle componenten en verwijder of wis de inhoud van de cellen.

Als u kolommen uit de sjabloon verwijdert, verwijdert dat niet de kolommen uit het tabelobject. Dat betekent dat u de add-in kunt gebruiken om bepaalde kolommen, indien nodig, weer toe te voegen.