Werken met on-demand rapporten

Met on-demand rapporten kunt u rapporten direct downloaden vanuit uw webbrowser tijdens het analyseren van een app. De gegevens in on-demand rapporten zijn gebaseerd op uw huidige selecties in de app, evenals uw toegangsniveau voor de app. Rapportontwikkelaars beheren welke sjablonen geschikt zijn voor on-demand rapporten.

On-demand rapporten configureren

Rapportontwikkelaars configureren on-demand rapporten voor specifieke rapportsjablonen. Als een sjabloon is geactiveerd voor on-demand rapporten, kunnen gebruikers rapporten genereren terwijl ze een app in de werkbladweergave analyseren.

On-demand rapporten configureren

On-demand rapporten maken

App-gebruikers genereren on-demand rapporten terwijl ze navigeren door de werkbladen in een app.

On-demand rapporten maken