Specificaties en beperkingen van Qlik Reporting Service

In dit onderwerp worden de specificaties en beperkingen van Qlik Reporting Service beschreven. Het is van toepassing op zowel de Qlik Cloud-gebruikersinterface als de Qlik Reporting Service-API. Zie Rapporten voor meer informatie over de API.

De resolutie van de PDF is 300 dpi.

Geautomatiseerde rapporten hebben dezelfde beperkingen als gedownloade diagrammen:

• Maximum aantal velden in de selecties: 125

• Maximum aantal veldwaarden in de selecties: 150.000 totale veldwaarden in één of meerdere velden

• Maximum aantal alternatieve states: 125

• Maximum aantal patches: 100

• Maximum aantal variabelen: 1100

• Maximale afbeeldingsgrootte: 4.000 x 4.000 pixels

• Minimale afbeeldingsgrootte: 5 x 5 pixels voor diagrammen en 20 x 20 pixels voor werkbladen

Ga voor meer informatie naar App-inhoud downloaden.

Andere beperkingen:

• Rapporten die zijn toegevoegd als e-mailbijlagen hebben een groottelimiet van 40 MB.

Uw SMTP heeft mogelijk een lagere limiet. Rapporten die worden geleverd aan cloudopslagconnectoren, hebben geen bestandsgroottelimiet.

• Een rapportautomatisering kan slechts met één Qlik Sense-app verbinding maken.

• Maximumaantal werkbladen in de app: 50

• Aantal rapporten per tenant per dag: 10.000