Aggregate-processor

Hiermee wordt het inkomende schema geaggregeerd op basis van één of meer kolommen en worden verschillende bewerkingen uitgevoerd.

De Aggregate-processor groepeert de invoerstroom aggregatiesets waarvan de waarden gebruikt kunnen worden voor berekeningen in een transformatiestroom.

Eigenschappen van aggregate

Eigenschappen die geconfigureerd moeten worden om uw records te aggregeren.

Configuratie
Categorienaam Eigenschapnaam Configuratie

Groeperen op

Kolompad

Selecteer in de lijst de kolom die u wilt gebruiken voor uw aggregatiesets.

Bewerkingen

Kolompad

Selecteer de kolom waarvoor u een calculatiebewerking wilt uitvoeren.

Bewerkingen

Bewerking

Selecteer de bewerking die u wilt toepassen op uw aggregatieset: Gemiddelde, Aantal, Lijst, Maximum, Minimum, Som.

Bewerkingen

Naam uitvoerkolom (optioneel)

Geef een naam op voor de gegenereerde uitvoerkolom. Als u dit veld leeg laat, bevat de standaard gegenereerde kolomnaam de naam van de geselecteerde kolom met de naam van de geselecteerde bewerking.

De verwachte indeling is als volgt:

• moet beginnen met [A-Za-z_] tekens.
  • kan alleen [A-Za-z0-9_] teken bevatten.

Voorbeeld: ASDasd123_4564

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.