Hämta de nödvändiga transporterna till SAP-maskinen

Detta ämne beskriver hur du hämtar och installerar de nödvändiga transporterna.

Hämta Replicate for SAP-transporterna

Gör följande:

1. Gå till Produkthämtningar.

2. Välj Qlik Dataintegrering.

3. Bläddra nedåt i listan Produkt och välj Qlik Replicate.

4. I kolumnen Hämtningslänk klickar du på QlikReplicate_2022_11_0_R4SAPExtractor.zip för att starta hämtningen.

Hämta Qlik-transporterna för SAP-kopplingen

Gör följande:

1. Gå till Qlik-webbsidan för nedladdningar.

2. Välj Qlik Data Analyticsoch välj sedan Qlik-koppling för användning med SAP NetWeaver.
  3. Använd versionsfiltren för att begränsa listan med möjliga hämtningar.

4. Hämta den senaste versionen av transporterna:: 8.0.x.SAP.transports.zip

där x ersätts med ett nummer. Om du exempelvis hämtar version 8.0.2 av transporterna kommer filen att heta 802.SAP.transports.zip.