Aktivera extraktorerna för Data Movement gateway

När du har importerat transporterna, måste du aktivera dem innan du konfigurerar Data Movement gateway SAP Extractor koppling

Anteckning om information

Eftersom transportinstallationerna inte valideras automatiskt av Data Movement gateway, rekommenderas det starkt att validera installationerna innan uppgifter körs med SAP Extractor koppling.

För att göra detta:

1. Öppna startplattan Data Movement gateway för SAP Extractor via transaktion /QTQVC/EXTREP.

Data Movement gateway för SAP Extractors startplatta.

2. Skapa ett logiskt system för Extractor-lösningen att använda enligt följande:

Anteckning om information

Detta måste vara avskilt från alla andra logiska system som finns i systemet.

1. I avsnittet Konfiguration, klickar du på knappen Logiskt målsystem
    2. I fältet Logiskt målsystem, anger du ett tekniskt namn för det logiska systemet och klickar sedan på Skapa

Fliken Definiera logiskt system.

Detta skapar det logiska målsystemet och upprättar de associerade RFC-anslutningarna så att de kan användas av Data Movement gateway koppling.

Följande bekräftelse bör visas:

Successfully created logical system.

3. Aktivera extraktorerna för att associera dem med det logiska systemet enligt följande:
    1. I avsnittet Konfiguration klickar du på knappen Aktivera extraktorer.
    2. Med hjälp av det logiska systemet som skapades tidigare, väljer du den extraktor (även kallad DataSource) som du vill aktivera i listan över tillgängliga extraktorer.

Anteckning om information
      • En extraktor kan saknas från listan om den ännu inte har aktiverats i ECC-systemet i transaktion RSA5.
      • Aktiverade extraktorer kommer att registreras i tabellerna ROOSPRMSC och ROOSPRMSF som är associerade med det logiska systemet.

Fliken Aktivera extraktorer.

3. Klicka på Aktivera för att starta aktiveringsprocessen.

Du bör se ett bekräftelsemeddelande längst ner på skärmen.

4. Upprepa steg b–c för alla ytterligare extraktorer som du vill aktivera.
    5. För att bekräfta aktivering av extraktorerna, klickar du på Hantera extraktorer.

Fönstret Hantera extraktorer öppnas.

Fönstret Hantera extraktorer.

I fönstret Hantera extraktorer kan du verifiera vilka extraktorer som har aktiverats för ditt logiska system och hantera deras användning.

När du har bekräftat att de extraktorer som krävs har aktiverats, kan du konfigurera inställningarna för SAP Extractor koppling i Data Movement gateway.