Download de vereiste transporten naar de SAP-machine

In dit onderwerp wordt beschreven hoe u de vereiste transporten kunt downloaden en installeren.

Replicate voor SAP-transporten downloaden

Doe het volgende:

1. Ga naar Product downloaden.

2. Selecteer QlikGegevensintegratie.

3. Scroll naar beneden in de lijst Product en selecteer Qlik Replicate.

4. Klik in de kolom Downloadkoppeling op de koppeling QlikReplicate_2022_11_0_R4SAPExtractor.zip om uw download te starten.

De transporten van de Qlik SAP-connector downloaden

Doe het volgende:

1. Ga naar de Qlik-downloadpagina.

2. Selecteer Qlik Gegevensanalyse en selecteer vervolgens Qlik-connector om te gebruiken met SAP NetWeaver.
  3. Gebruik de filters voor Vrijgeven om de lijst met mogelijke downloads te verfijnen.

4. Download de laatste versie van de transporten: 8.0.x.SAP.transports.zip

waarbij x wordt vervangen door een getal. Als u bijvoorbeeld versie 8.0.2 van de transporten downloadt, krijgt het bestand de naam 802.SAP.transports.zip.