SAP (program)

I det här avsnittet förklaras hur du konfigurerar en SAP-källa (tillämpning) i en datauppgift. Innan du påbörjar datauppgiften ska du se till att du har uppfyllt Förutsättningar och bekantat dig med Begränsningar och överväganden.

Ställa in kopplingsegenskaper

I det här avsnittet beskrivs de tillgängliga anslutningsegenskaperna. Alla egenskaper krävs om inget annat anges.

Datakälla

• Data gateway: Namnet på Gateway för dataflytt att använda för åtkomst till dina data.

• Klientidentifierare: Klientnumret för den SAP-källa (tillämpning) som du vill flytta data från.

Databasegenskaper

• SAP-schema: Namnet på det relevanta SAP-schemat.

• Backend-databas: Klicka på knappen Bläddra och välj sedan namnet på den datakällanslutning som du konfigurerade tidigare.

Se även: Konfigurera en käll-koppling för SAP (Application).

• SAP-system som inte är Unicode: Välj det här alternativet om din backend-databas inte är Unicode.

Interna egenskaper

Interna egenskaper är till för speciella användarfall och visas därför inte i dialogen. De ska bara användas om Qlik-supporten uppmanar dig att göra det.

Använd Skapa ny- och Avbryt-knapparna till höger om fälten för att lägga till och ta bort egenskaper efter behov.

Namn

Visningsnamnet för källans anslutning.