Uppgradera eller avinstallera Data Movement gateway SAP Extractor

Följande anvisningar beskriver hur du uppgraderar och avinstallerar Data Movement gateway SAP Extractor.

Uppgradera Data Movement gateway SAP Extractor

Tillämpa Install-transporten för att uppgradera Data Movement gateway SAP Extractor.

Avinstallera Data Movement gateway SAP Extractor

Tillämpa Delete-transporten för att avinstallera Data Movement gateway SAP Extractor.

Radera kvarvarande objekt

Raderingstransporter tar bort objekten i /QTQVC/* namnutrymme.

För att radera artefakter som skapats av Data Movement gateway for SAP Extractors behöver posterna som beskrivs nedan tas bort. Först i Development-miljön och sedan transporterade till alla andra system där de kan finnas (förutsatt att de transporterats).

Tilldelning av källsystem till BIW-system inklusive IDoc-typ (din SLOGSYS blir annorlunda) – RSBASIDOC

Denna post tas bort med funktionen RSAP_BIW_DISCONNECT med följande parametrar (enligt vårt exempel):

Datawebbläsare som visar tabellen RSBASIDOC

BIW_DISCONNECT-funktionen

Transaktion WE20

Välj det Logical System som skapats för Data Movement gateway for SAP Extractors och radera sedan.

Fönster som visar de logiska system som skapats för SAP Extractors

Transaktion WE21

Välj den IDoc Port som används i partnerprofilen i WE20 och radera sedan.

Portar i IDOC bearbetningsfönster.

Transaktion WE30

Välj den IDoc Port som används för meddelandetypen RRSEND i partnerprofilen i WE20 och radera sedan.

Develop IDOC-typer: första skärm.

Nedan finns de poster för logiska system som behöver raderas och samlas in i en transport.

Tabell TBDLS

Datawebbläsare som visar TBDLS-tabell

Tabell TBDLST

Datawebbläsare som visar TBDLST-tabell

RFC Destination-poster samt portar och IDOC-poster listas nedan.

Du kan använda R3TR TABU för att manuellt radera följande tabellposter in till en Customizing-begäran

Tabell RFCDES

Datawebbläsare som visar RFCDES-tabell

Tabell RFCDOC

Datawebbläsare som visar RFCDOC-tabell

Tabell RFCATTRIB

Datawebbläsare som visar RFCATTRIB-tabell

Följande poster ska raderas med transaktionen WE20 men du bör kontrollera att de tagits bort och samlats in i en transport.

Partner Profile Table – EDPP1

Datawebbläsare som visar tabellen EDPP1

Outbound Parameters – EDP13

Datawebbläsare som visar tabellen EDP13

Inbound Parameters – EDP21

Datawebbläsare som visar tabellen EDP21

Följande poster ska raderas med transaktionen WE21 men du bör kontrollera att de tagits bort och samlats in i en transport.

Port Header Table – EDIPOA

Datawebbläsare som visar tabellen EDIPOA

Port Table – EDIPORT

Datawebbläsare som visar tabellen EDIPORT

Följande poster ska raderas med transaktionen WE30 men du bör kontrollera att de tagits bort och samlats in i en transport.

IDOC Message-typ – EDIMSG

Datawebbläsare som visar tabellen EDIMSG

Radera ZQLIK* Tables

Välj och radera sedan alla poster i "Manage extractors"

ZQLIK-tabeller

Samla in samtliga raderade ZQLIK* TABU-poster och ZQD* PROG programposter om du behöver transportera dem.