Installatiemanifests beheren voor de Qlik-add-in voor Microsoft Excel

De Qlik-add-in voor Microsoft Excel wordt in de Microsoft-omgeving geïnstalleerd met behulp van een XML-manifestbestand. Een tenantbeheerder genereert de koppeling naar het manifestbestand en kan het bestand zelf downloaden vanuit het Beheer-activiteitencentrum.

Informatie Het manifestbestand en de koppeling ernaartoe moeten worden verkregen in het Beheer-activiteitencentrum nadat de configuratie voor OAuth-clients is voltooid. Zie Het add-in-manifest voorbereiden en verkrijgen voor de volledige workflow.

Het installatiemanifest in het Beheer-activiteitencentrum is te vinden op de pagina Instellingen onder Delen en rapportenExcel add-in.

De manifestkoppeling ophalen

De Microsoft Outlook 365-beheerder heeft naar alle waarschijnlijkheid een koppeling naar het manifestbestand nodig om de Excel-add-in centraal te kunnen implementeren.

1. Maak een OAuth-client om de add-in te implementeren in uw organisatie. Zie: Een OAuth-client maken voor de Qlik-add-in voor Microsoft Excel

2. Ga in het Beheer-activiteitencentrum naar de pagina Instellingen en vervolgens naar Delen en rapportenExcel add-in.

3. Selecteer de configuratie voor de OAuth-client in het vervolgkeuzemenu die u hebt opgezet om OAuth in de add-in te activeren.

4. Klik op Kopiëren.

De koppeling naar het manifest wordt gekopieerd naar uw klembord.

Het manifestbestand rechtstreeks downloaden

Als u sideloading toepast voor de Excel-add-in of een netwerkshare installeert, moet u het manifestbestand rechtstreeks kunnen importeren. Open het via de manifestkoppeling (zie hierboven) of door het downloaddialoogvenster te gebruiken.

1. Maak een OAuth-client om de add-in te implementeren in uw organisatie. Zie: Een OAuth-client maken voor de Qlik-add-in voor Microsoft Excel

2. Ga in het Beheer-activiteitencentrum naar de pagina Instellingen en vervolgens naar Delen en rapportenExcel add-in.

3. Selecteer de configuratie voor de OAuth-client in het vervolgkeuzemenu die u hebt opgezet om OAuth in de add-in te activeren.

4. Klik op Downloaden.