Identiteitsproviders

In Qlik Sense Enterprise SaaS kunt u een al bestaande identiteitsprovider (IdP) gebruiken tijdens de set-up van uw implementatie. U kunt er ook voor kiezen de Qlik Account te gebruiken. In Qlik Sense Business kunt u alleen Qlik Account gebruiken. Ga voor meer informatie naar Betrouwbaarheid en beveiliging bij Qlik.

InformatieZie Identiteitsproviders instellen voor een overzicht van het instellen van een identiteitsprovider.

In dit onderwerp wordt beschreven hoe u de instellingen van de identiteitsprovider configureert in Qlik Sense Enterprise SaaS. U moet ook configuraties uitvoeren voor de identiteitsprovider. Raadpleeg de volgende bronnen voor een overzicht:

Het gebruik van Salesforce.com als een IDP voor Qlik Sense Enterprise SaaS (OIDC-authenticatie)

Het gebruik van Active Directory Federation Services als een IDP voor Qlik Sense Enterprise SaaS

Hoe kunt u: Qlik Sense Enterprise SaaS configureren zodat deze Azure AD als an IdP gebruikt

Informatie

Als uw Qlik Sense Enterprise SaaS-gebruikers Qlik Sense Mobile for SaaS gebruiken, moet u een van de volgende identiteitsproviders gebruiken:

• Okta

• Auth0

• Salesforce

• Azure AD

• Qlik Account (niet beschikbaar met Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US))