Systeem aanpassen

Met Qlik Cloud kunt u delen van uw omgeving aanpassen zodat gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de informatie waarnaar ze op zoek zijn.

• Een tenantalias configureren

Beheerders kunnen een tenantalias configureren om gebruikers twee mogelijkheden te geven voor het navigeren binnen de tenant. Op elk moment kan een alias worden geconfigureerd die de klant beter vertegenwoordigd.

• Een koppeling naar Talend Cloud configureren vanuit uw Qlik Cloud-tenant

Beheerders kunnen een directe koppeling configureren voor eenvoudige toegang tot Talend Cloud.

• Start aanpassen in de Qlik Cloud Analytics-hub

Beheerders kunnen aangepaste startpagina's maken in de Qlik Cloud Analyse-hub voor alle gebruikers binnen de tenant.

• Algemene koppelingen beheren

Beheerders kunnen ook algemene koppelingen maken en bewerken vanuit de hub of de Beheerconsole. Als u een multi-cloudimplementatie hebt met QlikView 12 of Qlik Sense Enterprise on Windows gecombineerd met Qlik Cloud, zijn algemene koppelingen een handige manier om on-premise apps beschikbaar te maken in de cloud. De gekoppelde apps worden op dezelfde wijze gepresenteerd als de native apps, maar worden in hun eigen omgeving geopend.