Systeem aanpassen

Met Qlik Sense kunt u delen van uw omgeving aanpassen zodat gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de informatie waarnaar ze op zoek zijn.

Beheerders kunnen een tenantalias configureren om gebruikers twee mogelijkheden te geven voor het navigeren binnen de tenant. Op elk moment kan een alias worden geconfigureerd die de klant beter vertegenwoordigd.

Beheerders kunnen ook algemene koppelingen maken en bewerken vanuit de hub of de Management Console. Als u een multi-cloudimplementatie hebt met QlikView of Qlik Sense Enterprise on Windows gecombineerd met Qlik Sense Enterprise SaaS, zijn algemene koppelingen een handige manier om on-premise apps beschikbaar te maken in de cloud. De gekoppelde apps worden op dezelfde wijze gepresenteerd als de native apps, maar worden in hun eigen omgeving geopend.