Nieuwe app-navigatiebalk

Tenantbeheerders kunnen optioneel de nieuwe platformnavigatie-ervaring inschakelen voor hun tenant. Hier is ook de navigatiebalk van de app gewijzigd.

Navigeer snel en gebruik de hulpmiddelen die u nodig hebt in de nieuwe app-navigatiebalk. Uw opties zijn afhankelijk van:

• Uw machtigingen

• Of u bezig bent een app te ontwikkelen of een app gebruikt

• De weergave waar u zich in bevindt, bijvoorbeeld in een werkblad of in een presentatie

Navigatiebalk

In de navigatiebalk kunt u:

• Klik op Startmenu van Qlik Sense SaaS. om tussen activiteitencentra te navigeren. Ga voor meer informatie naar Nieuwe platformnavigatie.

• Navigeer tussen gebieden van de app met behulp van het app-navigatiemenu.

Het app-navigatiemenu vervangt de tabbladen Analyseren, Vertellen en Voorbereiden in de vorige navigatiebalk.

App-navigatiemenu

• Klik op om het app-overzicht te openen en sluiten.

• Klik op om acties uit te voeren op basis van de weergave waarin u zich bevindt.

In alle secties van de app is het volgende beschikbaar:

• Details tonen/Details verbergen

• Touchscreenmodus

• Instellingen

In Overzicht, Rapportage, Gegevensbeheer enGegevensmodelviewer is het volgende beschikbaar:

• Gegevenscatalogus

• Bestanden en andere bronnen

In Werkbladen is het volgende beschikbaar:

• Werkblad openbaar maken/Werkblad privé maken

• Abonneren op werkblad

• Koppeling naar dit werkblad maken

• Werkblad downloaden als PDF

• Werkblad dupliceren

• Werkblad verwijderen

• Werkblad insluiten

In Presentatie is het volgende beschikbaar:

• Presentatie openbaar maken

• Presentatie downloaden als PDF

• Presentatie dupliceren

• Presentatie verwijderen

• Klik op om het resource-centrum te openen.

Resource-centrum

• Klik op om meldingen te bekijken.

Meldingen

• Klik op uw profielpictogram om het profielmenu te openen en andere taken uit te voeren. Bijvoorbeeld het beheren van waarschuwingen, abonnementen, API-sleutels, ruimten en meldingen.

Profielmenu