Lägga till Qlik Connector för användning med SAP NetWeaver till Qlik DataTransfer

Som standard är Qlik Connector för användning med SAP NetWeaver inte tillgänglig som datakoppling i Qlik DataTransfer. Du kan dock ladda upp data från en app som redan har en koppling till SAP NetWeaver.

Qlik-kopplingen för SAP NetWeaver måste installeras på samma maskin som Qlik DataTransfer. Installationsinstruktioner för QlikConnector för användning med SAP NetWeaver finns i SAP-kopplingsinstallation (endast på engelska). När kopplingen är installerad kan du konfigurera Qlik DataTransfer för att ge stöd för uppladdning av data från en app med en SAP NetWeaver-koppling.

1. När du installerat Qlik Connector för användning med SAP NetWeaver går du till C:\Program Files\Common Files\Qlik\Custom Data\.
  2. Kopiera följande mappar:
    • QvSAPBAPIConnector
    • QvSAPBExConnector
    • QvSAPExtractorConnector
    • QvSAPInfoProviderConnector
    • QvSAPSqlConnector
  3. Gå till C:\Program Files\Qlik\DataTransfer\Connectors\.
  4. Klistra in de kopierade mapparna.
  5. Starta om Qlik DataTransfer-tjänsten.
  6. I Qlik DataTransfer lägger du till en befintlig app som innehåller en SAP-koppling i Qlik-appar.
  7. Ladda Qlik-appen.

Du kan nu läsa in data från den appen med Qlik DataTransfer.

Anteckning om information

SAP kommer att anges i Datakopplingar i Qlik DataTransfer, men den kommer inte att fungera. Du måste använda SAP NetWeaver i en befintlig app som innehåller en SAP-koppling för Qlik DataTransfer.