Qlik Connector toevoegen voor gebruik met SAP NetWeaver voor Qlik DataTransfer

Standaard is de Qlik Connector voor gebruik met SAP NetWeaver niet beschikbaar als gegevensverbinding in Qlik DataTransfer. U kunt echter gegevens laden van een app die al een verbinding heeft naar SAP NetWeaver.

De Qlik-connector voor SAP NetWeaver moet op dezelfde machine als Qlik DataTransfer worden geïnstalleerd. Voor installatie-instructies voor de QlikConnector voor gebruik met SAP NetWeaver, raadpleegt u Installatie van SAP Connector (alleen in het Engels). Nadat de connector is geïnstalleerd, kunt u Qlik DataTransfer configureren zodat deze ondersteuning biedt voor het uploaden van gegevens van een app met een SAP NetWeaver-verbinding.

1. Nadat u de Qlik Connector voor gebruik met SAP NetWeaver hebt geïnstalleerd, navigeert u naar C:\Program Files\Common Files\Qlik\Custom Data\.
  2. Kopieer de volgende mappen:
    • QvSAPBAPIConnector
    • QvSAPBExConnector
    • QvSAPExtractorConnector
    • QvSAPInfoProviderConnector
    • QvSAPSqlConnector
  3. Navigeer naar C:\Program Files\Qlik\DataTransfer\Connectors\.
  4. Plak de gekopieerde mappen.
  5. Start de Qlik DataTransfer-service opnieuw.
  6. Voeg in Qlik DataTransfer een bestaande app toe die een SAP-verbinding in Qlik-apps bevat.
  7. Laad de Qlik-app opnieuw.

U kunt nu gegevens laden vanuit die app met Qlik DataTransfer.

Informatie

SAP wordt getoond in Gegevensverbindingen in Qlik DataTransfer, maar zal niet werken. U moet SAP NetWeaver gebruiken in een bestaande app met een SAP-verbinding voor Qlik DataTransfer.