Komma igång

Öppna Qlik Sense Enterprise SaaS

Du startar Qlik Sense Enterprise SaaS genom att ange en webbadress i webbläsaren, exempelvis https://<servernamn>/. Den exakta adress och inloggningsuppgifter som du anger beror på hur Qlik Sense har driftsatts i din organisation. Ange din e-postadress om din organisation använder QlikId för att logga in.

Om du har laddat upp appen Beginner’s tutorial bör den visas i Personligt.

Ladda upp introduktionskursappen i Qlik Sense Enterprise SaaS

Om du använder Qlik Sense Enterprise SaaS, behöver du logga in till Qlik Sense och ladda upp appen Beginner’s tutorial.

1. Logga in till Qlik Sense Enterprise SaaS.
  2. Klicka på Lägg till ny.

3. Klicka på Ladda upp app.

4. Gör ett av följande:

• Släpp filen Beginner's tutorial.qvf i det avsedda området i överföringsdialogen.
    • Klicka på Bläddra och bläddra till platsen där Beginner's tutorial.qvf finns, välj appen och klicka på Öppna.
  5. Klicka på Ladda upp.
  6. Uppladdningen startar och en förloppsindikator visas. När appen är uppladdad visas den under Personligt.