Aan de slag

Qlik Sense Enterprise SaaS openen

U start Qlik Sense Enterprise SaaS door een webadres in te voeren in uw browser, zoals https://<servernaam>/hub. Het exacte adres en de exacte referenties die u invoert, zijn afhankelijk van de manier waarop uw organisatie Qlik Sense heeft geïmplementeerd. Voer uw e-mailadres in als uw organisatie QlikId gebruikt om aan te melden.

Als u de app Beginner’s tutorial hebt geüpload, zou u deze moeten terugvinden onder Persoonlijk.

De zelfstudie-app uploaden in Qlik Sense Enterprise SaaS

Als u Qlik Sense Enterprise SaaS gebruikt, moet u zich aanmelden bij Qlik Sense en de app Beginner’s tutorial uploaden.

1. Meld u aan bij Qlik Sense Enterprise SaaS.
  2. Klik op Nieuwe toevoegen.

3. Klik op Een app uploaden.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Plaast het bestand Beginner's tutorial.qvf in het aangewezen gebied in het uploadvenster.
    • Klik op Bladeren en blader naar de locatie van Beginner's tutorial.qvf, selecteer de app en klik op Openen.
  5. Klik op Uploaden.
  6. Het uploaden gaat van start en er wordt een voortgangsbalk weergegeven. Als de app eenmaal is geüpload, vindt u deze terug onder Persoonlijk.