Select columns-processor

Selecteert (met of zonder unieke waarden) uw invoerkolommen, wijzigt de naam van invoerkolommen en rangschikt invoerkolommen opnieuw.

De Select columns-processor bewerkt uw invoerkolommen door u kolommen te laten selecteren met of zonder unieke waarden, de naam van kolommen te laten wijzigen en kolommen naar wens te verplaatsen in het schema.

Eigenschappen van select columns

Eigenschappen die geconfigureerd moeten worden om uw gegevens te selecteren en opnieuw te structureren. U kunt tot 10 selectors in de processorconfiguratie toevoegen.

Configuratie
Eigenschap Configuratie

Uniek

Schakel deze optie in om alleen verschillende (unieke) waarden te retourneren tijdens het selecteren van uw kolommen. Als deze optie is uitgeschakeld, worden alle dubbele waarden behouden in de uitvoer.

Alles selecteren

Schakel dit selectievakje in om alle kolommen tegelijkertijd te selecteren. Dit is met name handig als u een groot aantal kolommen hebt om te bewerken.

Pictogram Kolom verplaatsen

Houd dit pictogram ingedrukt om uw kolom omhoog en omlaag te verplaatsen in het bestaande schema. De kolommen worden opnieuw gerangschikt nadat u uw wijzigingen hebt opgeslagen.

Selecteer dit pictogram dat wordt weergeven als u de muisaanwijzer op de kolomnaam plaatst om de naam van de kolom te wijzigen.

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.