Uppgradera/patcha och avinstallera Data Movement gateway SAP Client

Följande anvisningar beskriver hur du uppgraderar/patchar och avinstallerar Data Movement gateway SAP Client.

Anteckning om information

Om du tillämpar en korrigeringsfil eller uppgraderar Data Movement gateway for SAP Client ska du enbart installera den huvudsakliga transporten och den ECC-specifika transporten (om du uppgraderar på ett ECC-system). Installera inte konfigurationstransporten igen, då kommer eventuella anpassningar som gjorts av konfigurationen att gå förlorade.

Uppgradera eller patcha Data Movement gateway SAP Client på ECC Systems

1. Tillämpa den nya huvudsakliga transporten (InstallCode.zip).
  2. Tillämpa den nya ECC-specifika transporten (InstallCodeECC.zip).

Uppgradera eller patcha Data Movement gateway SAP Client på icke ECC-system

• Tillämpa den nya huvudsakliga transporten (InstallCode.zip).

Avinstallera Data Movement gateway SAP Client

1. Tillämpa transporten "Delete Main" (DeleteCode.zip).
  2. Tillämpa transporten "Delete Package" (DeletePackage.zip).

Anteckning om information

Tillämpa inte objekten 3 och 4 om du även kör Qlik Gold Client Solution.

3. Tillämpa transporten "Delete Common" (DeleteCodeCommon.zip)
  4. Tillämpa transporten "Delete Common Package" (DeletePackageCommon.zip)