Begränsningar och överväganden

När SAP (Application) används som koppling-källa i en Data Movement gateway-uppgift gäller följande begränsningar:

Begränsningar och överväganden för alla datauppgifter

• När HR-modulen används som källa stöds endast transparenta tabeller.

• STXL-tabell stöds inte.
  • Eftersom SAP HANA-slutpunkten kan konfigureras för att ansluta till enbart en instans måste slutpunkten, i händelse av failover, omkonfigureras manuellt för att peka på den nya instansen. Läs sedan in alla associerade uppgifter på nytt.

• Klustertabeller stöds inte när SAP använder Oracle backend-databas och VARDATA-kolumnen har definierats som LONG RAW.

• Mellanlagring data med 4-byte emojitecken stöds inte.

Begränsningar och överväganden endast för replikeringsuppgifter

• DROP TABLE DDL stöds inte. För att stoppa insamling av en insamlad tabell måste du stoppa uppgiften, ta bort tabellen från uppgiftens lista med tabeller (eller utesluta den om den är definierad som ett mönster) och sedan återuppta uppgiften. När du tar bort tabellen från uppgiftens lista med tabeller kan du även välja att ta bort den från motsvarande Business Group.

• CREATE TABLE DDL stöds inte. När du lägger till en ny tabell i en Business Group under körning av en uppgift och tabellnamnet motsvarar definitionen i uppgiftens lista med tabeller startar inte replication av tabellen automatiskt. För att säkerställa att tabellen replicated måste du stoppa uppgiften och sedan återuppta den.

Information om begränsningar beroende på backend-databastyp finns i Konfigurera en käll-koppling för SAP (Application).