Installera Data Movement gateway for SAP Client på SAP-datorn

Detta delavsnitt beskriver hur du installerar transporterna som utgör Qlik Cloud Data Integration för SAP-klienten (R4SAP).

1. Gå till Produkthämtningar.

2. Välj Qlik Dataintegrering.

3. Bläddra nedåt i listan Produkt och välj Replicate.

4. I kolumnen Hämtningslänk klickar du på länken QlikReplicate_2022_5_0_499_R4SAP.zip för att starta hämtningen.

Det finns totalt sju transporter, som tillhandahålls i följande mappar:

• DeleteCode – Krävs för att avinstallera Data Movement gateway for SAP Client.
  • DeletePackage – Krävs för att avinstallera Data Movement gateway for SAP Client.
  • DeleteCodeCommon – Krävs för att avinstallera Data Movement gateway for SAP Client.
  • DeletePackageCommon – Krävs för att avinstallera Data Movement gateway for SAP Client.
  • InstallCode (t.ex. K902086.ESD) – Huvudsaklig transport.
  • InstallCodeECC (t.ex. K901271.ESD) - En transport med ytterligare logik för ECC SAP-system .
  • InstallConfig (t.ex. K900012.R4S) – Konfigurationstransporten.

Installationsprocedur

Anteckning om information
  • Transporterna måste installeras i den ordning de visas nedan. Installeras transporterna i fel ordning eller om någon av transporterna utelämnas eller hoppas över leder det till oväntade problem vid mellanlagring-uppgifter.
  • När Data Movement gateway installeras för SAP Client ska inte alternativet "overwrite" väljas om Gold Client redan finns installerad på Data Movement gateway-servern. Annars slutar programvaran Gold Client att fungera.

Installera transporterna på ECC-system:

1. Installera den huvudsakliga transportfilen (InstallCode).
  2. Installera ECC-specifik transport (InstallCodeECC).
  3. Installera konfigurationstransporten (InstallConfig).

Installera transporterna på icke ECC-system (som CRM):

1. Installera den huvudsakliga transportfilen (InstallCode).
  2. Installera konfigurationstransporten (InstallConfig).
Anteckning om information

Om du tillämpar en patch eller uppgraderar Data Movement gateway for SAP Client ska du enbart installera den huvudsakliga transporten och den ECC-specifika transporten (om du uppgraderar på ett ECC-system). Installera inte konfigurationstransporten igen, då kommer eventuella anpassningar som gjorts av konfigurationen att gå förlorade.