Behörigheter som krävs för att installera Data Movement gateway for SAP Client

Data Movement gateway for SAP levererar sitt eget auktoriseringsobjekt: ZR4SAP Utöver detta auktoriseringsobjekt, finns det ytterligare auktoriseringar som måste aktiveras för programvaran Data Movement gateway.

SAP-användare för Data Movement gateway

Det krävs en dialoganvändare SAP för åtkomst till Data Movement gateway for SAP Client GUI i SAP. Utöver detta krävs en kommunikationsanvändare för att understödja RFC-anropen från programvaran Data Movement gateway till SAP-systemet.

Identifiera befintliga användare i SAP, eller skapa dedikerade användare för programvaran Data Movement gateway.

Auktorisationer för Data Movement gateway

Både dialog- och kommunikationsanvändare behöver tilldelas en roll med auktoriseringsobjekt S_TCODE och värde ZR4SAP.

Auktoriseringsobjekt S_TCODE med värde ZR4SAP:

Ange värdet i SAP.

Kommunikationsanvändaren kommer också att behöva följande auktoriseringsobjekt: S_RFC och S_OC_SEND.

Auktoriseringsobjekt S_RFC:

Auktoriseringsobjektet i SAP.

Auktoriseringsobjekt S_OC_SEND:

Auktoriseringssbjektet i SAP.