Afbeeldingsbestanden verwijderen uit mediabibliotheek

OP DEZE PAGINA

Afbeeldingsbestanden verwijderen uit mediabibliotheek

De mediabibliotheek bevat de afbeelding die u kunt gebruiken in uw app: in tekst- en afbeeldingsvisualisaties, op presentatiedia's en als miniaturen voor apps, werkbladen en presentaties.

U kunt afbeeldingen uit de mediabibliotheek verwijderen.

Er zijn verschillende manieren om de mediabibliotheek te openen. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in het app-overzicht in het gebied met de details van de app op Edit en op Image op de miniatuur.
  • Als u een werkblad bewerkt, dubbelklikt u op de visualisatie met tekst en afbeeldingen om de werkbalk voor bewerken te openen en vervolgens op Image.
  • Klik in de presentatieweergave in het venster met presentatiehulpmiddelen op Image en sleep Afbeelding op de dia; dubbelklik vervolgens binnen de tijdelijke aanduiding van de afbeelding.

Het dialoogvenster Mediabibliotheek wordt geopend en u kunt afbeeldingen verwijderen.

Afbeeldingen verwijderen met Qlik Sense

1. Selecteer de map In app.
  2. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen.

3. Klik op Delete.

Er wordt een bevestiging weergegeven.

4. Klik op Verwijderen.

U hebt nu afbeeldingen uit de mediabibliotheek verwijderd.

Tip: U kunt ook met de rechtermuisknop op een afbeeldingsbestand klikken en vervolgens Verwijderen selecteren.

Zie ook