Koppelingen toevoegen

Tenantbeheerders en analysebeheerders kunnen koppelingen toevoegen aan de cloudhub. Andere gebruikers kunnen koppelingen toevoegen aan ruimten waar ze de rol Eigenaar of Kan beheren voor hebben. Op die manier krijgt men snel toegang tot bruikbare externe inhoud in uw tenant.

U kunt koppelingen naar bruikbare inhoud toevoegen aan de cloudhub. Misschien hebt u apps in een implementatie van Qlik Sense Enterprise on Windows of bruikbare mashups van Qlik Sense die relevant zijn voor de leden van specifieke ruimten. U kunt dan koppelingen naar die inhoud toevoegen aan de relevante ruimten.

Toegang tot de inhoud van die koppelingen wordt beheerd door de bestemming. Een lid dat toegang heeft tot de koppeling in de huidige ruimte, maar niet gemachtigd is de gekoppelde inhoud op te vragen, kan die inhoud niet weergeven.

In de Beheerconsole kunt u meerdere koppelingen tegelijk toevoegen. Ga voor meer informatie naar Algemene koppelingen beheren.

Koppelingen maken

1. Klik op Nieuwe toevoegen > Koppeling maken.

2. Om een afbeelding aan de koppeling toe te voegen, sleept u het afbeeldingsbestand naar de gewenste locatie of klikt u op Bladeren om naar het bestand te navigeren.

3. Voer bij Naam de naam in voor de koppeling.

4. Voeg bij URL van koppeling de URL toe.

5. Selecteer de bestemmingsruimte voor de koppeling bij Ruimte.

6. Voer desgewenst bij Beschrijving een beschrijving in van de koppeling.

7. Voeg desgewenst bij Tags tags toe voor de koppeling.

8. Klik op Maken.

Als u de ruimte van een koppeling wilt wijzigen, klikt u op Meer, selecteert u Verplaatsen en selecteert u een nieuwe ruimte.