Konfigurera Microsoft SQL Server för Qlik Replication

Du behöver aktivera er Microsoft SQL Server-databas för MS-REPLICATION.

I Microsoft SQL Servers Management Studio följer du instruktionerna från guiden Konfigurera distribution för att upprätta Qlik Replication, eller så kan du få mer information i Microsoft SQL Server-dokumentationen.

Öppna guiden från Microsoft SQL Server:

1. I Microsoft SQL Server Management Studio, högerklickar du på Replication-mappen och väljer Konfigurera distribution.

Guiden Konfigurera distribution öppnas.

2. Gör följande val:

I distributionssteget väljer du <Microsoft SQL Server Name> agerar som sin egen distributör. Microsoft SQL Server skapar en distributionsdatabas och logg.