Microsoft SQL Server voor replication instellen

U moet uw Microsoft SQL Server-database inschakelen voor MS-REPLICATION.

In de Microsoft SQL Server’s Management Studio volgt u de instructies van de wizard Distributie configureren om replication in te stellen of de documentatie van Microsoft SQL Server te bekijken.

Ga als volgt te werk om de wizard van Microsoft SQL Server te openen:

1. In de Microsoft SQL Server Management Studio klikt u met de rechtermuisknop op de map Replication en selecteert u Distributie configureren.

De wizard Distributie configureren wordt geopend.

2. Maak de volgende selecties:

In de distributiestap selecteert u <Naam Microsoft SQL Server> fungeert zelf als distributeur; Microsoft SQL Server maakt een distributiedatabase en logboek.