Stäng meddelandebanderoll

Hjälp om SaaS editions of Qlik Sense

Alla SaaS editions of Qlik Sense utgår från samma, mycket skalbara arkitektur som har utvecklats för molnet. Detta säkerställer att alla användare får en enhetlig, integrerad och stark upplevelse. Qlik är värd för och hanterar SaaS editions of Qlik Sense i Qlik Cloud Services.

Mer information om skillnaden mellan en klienthanterad version och SaaS editions of Qlik Sense finns i Använda olika versioner av Qlik Sense.

Ladda, förbereda och associera data

Visualisera och analysera data

Samarbeta och dela

Distribuera och administrera

Introduktionskurser