Qlik Sense Help - SaaS-edities

Qlik Sense is een compleet platform voor gegevensanalyse dat de benchmark vormt voor een nieuwe generatie van analyses. Met zijn unieke engine voor associatieve analyses, geavanceerde augmented intelligence en een hoogwaardig cloudplatform kunt u iedereen binnen uw organisatie motiveren om elke dag betere beslissingen te nemen. Daardoor ontstaat een echte gegevensgestuurde onderneming.

De Qlik Sense-documentatie bestaat uit zelfstudies, voorbeelden en technische informatie om u te helpen bij het uitvoeren van uw analysestrategie.

Overzicht

Onze unieke Associative Engine stelt mensen in staat om op verschillende wijzen gegevens te verkennen, analyses opnieuw te berekenen en relaties tussen gegevens na elke klik te markeren. U kunt gegevens ophalen door selecties te maken. Als u een selectie maakt, filtert Qlik Sense de gegevens direct en worden alle gekoppelde items weergegeven.

Nieuwe functies en verbeteringen

Wat is er nieuw in Qlik Sense ?

Analyses voor zakelijke gebruikers

Qlik Sense bevat een moderne hub met beheerde gebieden met inhoud waarmee u eenvoudig alle soorten inhoud voor analyse kunt vinden, delen en organiseren. Interactieve gegevenspresentaties bevorderen gesprekken en maken directe koppelingen binnen de context met live analyses mogelijk zodat antwoorden op vervolgvragen direct kunnen worden gegeven. U kunt gegevens, analyses en presentaties afdrukken en exporteren naar PDF, Microsoft PowerPoint en Excel om het delen ervan te vergemakkelijken.

Meer onderwerpen

Analyses maken en gegevens visualiseren

Qlik Sense biedt de hulpmiddelen voor het maken van krachtige analyses en gegevensvisualisaties. De apps die u bouwt vormen de basis voor de manier waarop app-gebruikers gegevens kunnen visualiseren en inzichten kunnen opdoen.

Meer onderwerpen

Analysegegevens laden en modelleren

Gegevensbeheer is afhankelijk van de manier waarop gegevens worden opgeslagen en van het niveau van onderhoud dat is vereist. U moet verbinding maken met een gegevensbron voordat u visualisaties in een Qlik Sense-app kunt maken.

Meer onderwerpen

Gegevens aanleveren voor analyse

Voor gegevens die niet beschikbaar zijn voor SaaS editions of Qlik Sense, zijn er oplossingen die gegevens overdragen en ze voorbereiden voor analyse.

Meer onderwerpen

Qlik Sense beheren

Qlik Sense-beheerders zijn verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en beheren van het Qlik Sense-abonnement en de Qlik Sense-omgeving. De omgeving van Qlik Sense SaaS biedt gecentraliseerd beheer en bestuur om de acceptatie door gebruikers en de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het systeem te garanderen.

Meer onderwerpen

Qlik Sense insluiten en uitbreiden met behulp van API's

Met Qlik Sense-API's kunt u analyses insluiten, gegevens optimaliseren en aantrekkelijke gebruikerservaringen creëren.