Ordna sidor

I det här avsnittet kan du läsa om hur du ger din berättelse struktur genom att ordna om och ta bort sidor.

Skapa en kopia av en sida i en berättelse

Du kan skapa en kopia av en sida i en berättelse

1. Klicka på berättelsen som du vill redigera.

Berättelsen öppnas med miniatyrerna till vänster.

2. Högerklicka på den bild som du vill skapa en kopia av.

3. Välj Duplicera.

En kopia av bilden placeras under den ursprungliga bilden.

Ändra ordningsföljd på sidor i tidslinjen

Medan du redigerar en berättelse kan du flytta omkring sidor på tidslinjen.

Gör följande:

1. På tidslinjen trycker du länge eller klickar på den sida som du vill flytta.

2. Dra bilden till en ny plats.

Det bildas ett mellanrum mellan sidorna på den nya platsen, och sidan placeras där.

Ta bort bilder från berättelser

Gör följande:

1. Gå till tidslinjen i storytelling-vyn och högerklicka på den sida som du vill ta bort.

Sidans snabbmeny öppnas.

2. Klicka på Ta bort sida.

Sidan tas bort från berättelsen och tidslinjen.