Remove columnsprocessor

Verwijdert één of meer kolommen van een gegevensverzameling.

Met de Remove columns-processor kunt u ongewenste kolommen verwijderen uit uw invoerrecords in een transformatiestroom.

Eigenschappen van remove columns

Eigenschappen die geconfigureerd moeten worden om kolommen te verwijderen.

Configuratie
Eigenschap Configuratie

Te verwijderen kolommen

Selecteer het pad of voer het pad in naar de invoerkolom die u wilt verwijderen. U kunt verschillende kolommen toe te voegen om te verwijderen.

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.