Qlik NPrinting

Qlik NPrinting-connectoren worden gebruikt om verbinding te maken met Qlik’s NPrinting-rapporten.

Verbindingstekenreeks: De verbindingstekenreeks om verbinding te maken met uw NPrinting-server. De verbindingstekenreeks ziet er als volgt uit:

Host=10.0.1.4;Port=4992;Username=postgres;Password=NPprintingMasterPassword;Database=nprinting

Om inkomende oproepen toe te laten, moet u ook de services aan de NPrinting-kant configureren. Zie Bijlage 1 – NPrinting configureren voor meer informatie.

Test: Verifieert de verbindingstekenreeks en of er verbinding kan worden gemaakt met de Qlik NPrinting-service.

Qlik NPrinting-regels

Mapalias

Een mapalias synchroniseert de verschillende referenties waaruit een connector mogelijk leest. Een toepassing kan bijvooorbeeld verwijzen naar een map als \\qlik-sense\QVD, maar in een script wordt hiernaar verwezen als \\qlik-sense.local.corp\QVD. In dit geval verwijzen de twee verschillende referentiepunten naar dezelfde map, maar zo wordt het niet weergegeven in de herkomstdiagrammen. Wanneer u het alias toevoegt, wordt de bronnaam gesynchroniseerd en worden de diagrammen met elkaar in overeenstemming gebracht.