Aanbevolen procedures voor Inzichtenadviseur

Leer hoe u Inzichtenadviseur gebruikt om apps te ontwikkelen voor het bereiken van gebruikersspecifieke doelen, om de kwaliteit van de app-structuur en gegevens te verbeteren, en betere resultaten te bereiken als u Inzichtenadviseur vragen stelt.

Aanbevolen procedures voor het verbeteren van prestaties van apps

Als app-ontwikkelaar leert u methoden om apps responsiever te maken en hoe u de kwaliteit kunt verbeteren van de analyses die gebruikers krijgen op basis van uw apps.

Aanbevolen procedures voor het maken van logische modellen

Als app-ontwikkelaar leert u methoden voor het maken van een logisch model en woordenlijsten voor bedrijfslogica. Het maken van een krachtig logisch model en woordenlijsten is waardevol voor uw gebruikers en maakt het eenvoudiger voor ze om visualisaties te maken.

Aanbevolen procedures voor het stellen van vragen in Inzichtenadviseur

Als een app-gebruiker leert u tips voor het stellen van vragen in Inzichtenadviseur en Insight Advisor Chat. Leer hoe u filters en andere trefwoorden gebruikt bij het stellen van vragen.