Prenumerationsalternativ för Qlik Cloud-analys

Qlik Cloud-analys-prenumerationea baseras på en kapacitetsmodell där volymen Data för analys med Qlik Cloud är den primära värdemätaren.

Kapacitetsbaserade Qlik Cloud-analys-prenumerationer är tillgängliga i tre nivåer: Standard, Premium och Enterprise. Alla prenumerationer ger samma hastighet, prestanda och tillgänglighet och delar samma användargränssnitt, hubb och Hanteringskonsol. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen. De högre nivåerna har mer funktioner, större datakapacitet och högre gränser för antal användare och storlek på standardappar (i minnet).

Anteckning om information

Om du är en Qlik Cloud-kund med Qlik Sense Enterprise SaaS- eller Qlik Sense Business-prenumeration och går över till den kapacitetsbaserade prenumerationsmodellen kan du se Skillnader mellan Qlik Cloud-analyss prenumerationsmodeller för information om de viktigaste skillnaderna.

Qlik Cloud-analys-prenumerationer ger åtkomst till Qlik Cloud Data Integration för att skapa QVD-filer i en Qlik Cloud-dataplattform. QVD-filerna kan användas i analysappar. Mer information om Dataintegrering finns i .Integrerar data.

Nedan presenteras viktiga fakta om de olika prenumerationsalternativen. Gå till Qlik prissättning eller kontakta Qlik-försäljningsavdelningen för att få mer information om vad som ingår. Mer information vad som ingår i de olika licenserna finns i Produktbeskrivning av Qlik Cloud®-prenumerationer (endast på engelska).

Qlik Cloud-analys standard

Qlik Cloud-analys standard passar för mindre analysanvändningsfall och låter grupper och team bygga och dela appar. Datakapaciteten är begränsad till en viss mängd och din prenumeration är baserad på antal användare med Full-rättighet.

Du kan initiera en kostnadsfri testversion av Qlik Cloud-analys standard från Qlik prissättning.

Qlik Cloud-analys standard ger:

• Full Qlik Sense-analyskapacitet inklusive Insikter, aviseringar och anteckningar

• Alla Qliks senaste funktioner för förstärkt intelligens, inklusive insiktsförslag

• Möjligheten att skapa appar genom att dra och släppa, och helt interaktiva appar

• Ett personligt utrymme där du kan skapa eget innehåll och dela det med vem som helst

• Gruppsamarbete i delade utrymmen där dina teammedlemmar kan utveckla och dela appar

• Direkt dataanslutning till över 40 datakällor

• Automatiska datauppdateringar
  • Dataförflyttning till Qlik Cloud från relationsdatabaskällor och SaaS-källor.

• Full-användare

Qlik Cloud-analys premium

Qlik Cloud-analys premium är en version för mellanstora till större organisationer som vill ha en komplett analyslösning. Det är ett komplett, SaaS-baserat driftsättningsalternativ för Qlik Sense Enterprise. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen. Qlik Cloud-analys premium kan distribueras separat eller som en del av en multimolnsdistribution som har distributioner värdbaserade i molnet eller lokalt. Du prenumererar baserat på kapacitet för analyserade data och användare med Full-rättigheter..

Qlik Cloud-analys premium-versionen har samma funktioner som Qlik Cloud-analys standard samt:

• Rapportering

• Programautomatisering

• AutoML

• Hanterade utrymmen

• Flera klientorganisationer

• Ökad datakapacitet
  • Dataförflyttning till Qlik Cloud från alla källor, inklusive SAP- och stordatorkällor

• Basic-användare inkluderas

Qlik Cloud Enterprise

Enterprise-versionen innehåller alla funktioner som finns i Qlik Cloud-analys premium och Qlik Cloud-dataintegrering premium. Qlik Cloud Enterprise ger dig Full- och Basic-användare, avancerade omvandlingar och dataförflyttning i realtid från alla källor. Du kan prenumerera på Data för analys-kapacitet eller Flyttade data-kapacitet, eller båda. Dessutom är vissa skyddsgränser förhandlingsbara, som appstorlek, omladdningsfrekvens och samtidig omladdning. Mer information finns i Qlik Cloud-analys-specifikationer och kapacitet.