Registrera dig för en prenumeration

PÅ DEN HÄR SIDAN

Registrera dig för en prenumeration

Qlik Sense Business och Qlik Sense Enterprise SaaS är utrullningsalternativ för SaaS. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen.

Välj Qlik Sense Business eller Qlik Sense Enterprise SaaS och registrera dig för en prenumeration. Följ sedan administratörsstegen för att konfigurera en identitetsleverantör för användare och hantera klientorganisationen. Användare loggar in med det ID och lösenord de får från administratören.

Qlik Sense Business

Qlik Sense Business är en skalbar lösning för fjärranslutna SaaS-baserade Qlik Sense Enterprise-driftsättningar som har samma Qlik-baserade arkitekturplattform som Qlik Sense Enterprise SaaS.

Om du vill registrera dig för att testa Qlik Sense Business går du till Qlik.com, klickar på Prova gratis och följer instruktionerna på skärmen. När du har registrerat dig för en testprenumeration får du ett välkomstmeddelande via e-post med en länk för att logga in och skapa din klientorganisationsdomän. Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du skapa din klientorganisation genom att logga in på Qlik Cloud. Du kan logga in från Qlik.com och välja Logga in > Qlik Cloud.

Anteckning om informationServicekontoägaren kan förlänga en testprenumeration en gång via hubben.

Om du är en ny kund får du ett välkomstmeddelande via e-post med en länk för att logga in och skapa din huvudadministratör. Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du skapa din klientorganisation genom att logga in på Qlik Cloud. Du kan logga in från Qlik.com och välja Logga in > Qlik Cloud.

Mer information finns i artikeln How to Create a Tenant from My Qlik Portal (Skapa en klientorganisation från My Qlik-portalen).

Anteckning om informationDet är bara servicekontoägaren som är registrerad för testprenumerationen som kan skapa klientorganisationen.
Anteckning om informationDu kan ändra servicekontoägaren genom att kontakta Qlik.

Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Cloud är en molnbaserad implementering av klienthanterad Qlik Sense som drivs och underhålls av Qlik, en företagslösning som är värd för fristående driftsättningar eller multimolndriftsättningar av Qlik Sense.

Om du vill ha en utvärderingsprenumeration för Qlik Sense Enterprise SaaS går du till Qlik.com | Contact sales och fyller i formuläret. Någon från Qliks försäljningsteam i din region kommer att kontakta dig. När ditt konto har skapats får du via e-post en inbjudan att skapa din klientorganisation under utvärderingen. Informationen om din utvärderingsperiod, till exempel slutdatum, finns på MyQlik-portalen. Du kan logga in från Qlik.com och välja Logga in > Qlik Cloud.

Om du är en ny kund får du ett välkomstmeddelande via e-post med en länk för att logga in och skapa din huvudadministratör. Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du skapa din klientorganisation genom att logga in på MyQlik-portalen. Du kan logga in från Qlik.com och välja Logga in > Qlik Cloud.

Mer information finns i artikeln How to Create a Tenant from My Qlik Portal (Skapa en klientorganisation från My Qlik-portalen).

Anteckning om informationDet är bara servicekontoägaren som är registrerad för testprenumerationen som kan skapa klientorganisationen.
Anteckning om informationDu kan ändra servicekontoägaren genom att kontakta Qlik.