Registrera dig för en prenumeration

Qlik Cloud-infrastrukturen är värd för och hanteras av Qlik. Välj mellan prenumerationsalternativen för Qlik Cloud-analys och Qlik Cloud Data Integration och teckna en prenumeration. Följ sedan administratörsstegen för att konfigurera en identitetsleverantör för användare och hantera klientorganisationen.

Qlik Cloud-prenumerationer finns som testversioner. Initiera en utvärdering från Qlik-webbplatsen. Gå till Qlik.com, klicka på Prova gratis och följ instruktionerna på skärmen. Du kommer att få ett välkomstmeddelande via e-post med en länk för att logga in och skapa din klientorganisation.

Gå till Qlik prissättning och registrera dig för en Qlik Cloud-analys- eller Qlik Cloud Data Integration-prenumeration. Gå till Kontakta säljteamet och fyll i ansökningsformuläret som registrering för Qlik Sense Enterprise SaaS- eller Qlik Sense Business. Någon från Qliks försäljningsteam i din region kommer att kontakta dig. När ditt konto har skapats får du ett e-postmeddelande med en inbjudan att skapa din klientorganisation.

Anteckning om tipsOm du inte fick något e-postmeddelande kan du även skapa din klientorganisation från My Qlik. Mer information finns i artikeln How to Create a Tenant from My Qlik Portal (Skapa en klientorganisation från My Qlik-portalen).
Anteckning om information

Det är bara servicekontoägaren som kan skapa klientorganisationen. Om du behöver ändra servicekontoägaren ska du kontakta Qlik Support eller skapa ett supportärende i supportportalen. Mer information finns i Qlik Cloud Services: Vanliga frågor om tjänstekontoägare och klientadministratör.

Du kan visa information om din prenumeration i My Qlik-portalen .

Mer information om Qlik Cloud-prenumerationsalternativen finns i Prenumerationsalternativ för Qlik Cloud-analys och Prenumerationsalternativ för Qlik Cloud Data Integration.

RELATERAD INFORMATION: